Autoverzekering via Bedrijventool Nedasco

0

Financieel adviseurs kunnen vanaf nu ook premies van bedrijfsautoverzekeringen bij verschillende verzekeraars vergelijken in de zakelijke offerte- en aanvraagtool van Nedasco. In deze Bedrijventool kan de adviseur voor de zeventien meest voorkomende zakelijke verzekeringsoplossingen voor diverse beroepen een offerte genereren en deze vervolgens via hetzelfde platform aanvragen.

Tim Schoonbergen, algemeen directeur Nedasco: “Nieuw in deze tool is de mogelijkheid om premies te berekenen, vergelijken en offreren voor acht zakelijke personen- en bestelautoverzekeringen. Hiervoor hoeft de adviseur alleen het kenteken, de gewenste dekking en aanvullende dekkingen in te vullen. Vervolgens ziet hij in één oogopslag de premies van verschillende verzekeraars, waarna hij de best passende verzekering kan kiezen.”

Voordeelpakket

Nedasco is naar eigen zeggende enige serviceprovider met een voordeelpakket waarin het mogelijk is om zakelijke personen- en bestelauto’s te berekenen, vergelijken en te combineren. Schoonbergen: “Dankzij de opname van bedrijfsautoverzekeringen in onze tool kan de adviseur via één portaal een compleet zakelijk verzekeringspakket op maat offreren. De bedrijfsautoverzekeringen tellen ook mee voor de hoogte van de pakketkorting.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.