Auto’s voorzien van Keurmerk CCV worden minder gestolen

0

Het blijkt dat dieven een auto met een certificaat van het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging vaker laten staan. Het loont dus voor verzekeraars om auto’s in hun wagenpark te voorzien van de oranje driehoek sticker.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie (CCV) is benieuwd hoe verzekeraars het Keurmerk ervaren om zo de dienstverlening te verbeteren. Daarom verzoekt het verzekeraars een korte enquête in te vullen.

Keurmerk

Het CCV is sinds 1 april 2019 eigenaar van het Keurmerk. “Sindsdien is er hard gewerkt aan de doorontwikkeling ervan. Dat is niet alleen noodzakelijk vanwege de technologische ontwikkelingen, maar ook door de wedloop met criminelen. Het monitoren van de effectiviteit van beveiligingsproducten wordt daardoor steeds belangrijker. Wij zijn benieuwd naar de toegevoegde waarde van het Keurmerk en welke plek het Keurmerk heeft binnen de dienstverlening van verzekeraars”, aldus het Centrum.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.