Autoleaseproducten via DAK-portaal

0

DAK breidt de dienstverlening uit met autoleaseproducten. Via de nieuwe dienst ‘DAK Autolease’ hebben de aangesloten adviseurs toegang tot een leaseaanbod voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De dienst wordt gefaciliteerd door leasepartner Autoleaseman.

DAK speelt hiermee volgens directeur Tim Rijvers in op een groeiende trend waarbij consumenten en bedrijven steeds meer overstappen naar leaseproducten. “Reden er in 2014 ongeveer 17.000 private leaseauto’s rond in Nederland, in 2018 waren dat er al 150.000. Omdat de autoverzekering vaak al in het leaseconcept is inbegrepen, is het aanbieden van autolease een perfecte aanvulling voor onze adviseurs.”

De leaseformule

Gefaciliteerd door leasepartner Autoleaseman worden via het portaal van DAK Autolease leasedeals voor Private Lease, Operational Lease, Financial Lease en Short Lease aangeboden. Adviseurs hebben zo altijd een geschikte leaseauto passend bij het financiële plaatje van de klant, zegt Rijvers. Het aanbod varieert per segment en loopt uiteen van kleine tot zeer luxe elektrische auto’s. Voor de zakelijke klant komt er tevens een aanbod bedrijfsauto’s beschikbaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.