Athora Netherlands start samenwerking met Dynamic Credit

0

Athora Netherlands en Dynamic Credit, een Nederlandse hypotheekaanbieder en vermogensbeheerder, hebben een langjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. Dynamic Credit neemt per 15 maart 2022 het management van de hypotheekportefeuille van Athora Netherlands over, met een omvang van 1,2 miljard euro.

Onderdeel van de overeenkomst is het zorg dragen voor het uitvoeren van productaanpassingen in lijn met marktontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving door Dynamic Credit. Ook zal het bedrijf namens Athora Netherlands het aanspreekpunt zijn voor de samenwerkingspartners, waaronder Stater en Hypocasso.

Reaal

Bart Remie, General Manager Operations & IT bij Athora Netherlands: “In 2020 is Reaal gestopt met het aanbieden van hypotheken aan nieuwe klanten. Om voor onze bestaande hypotheekklanten een optimale dienstverlening te waarborgen, is besloten om het management onder te brengen bij een ervaren specialist.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.