Assurantie App in DIAS Connect

0

DIAS Software en Assurantie Apps zijn een samenwerking aangegaan. Hierdoor komt de Assurantie App van het bedrijf Concapps ook beschikbaar in de DIAS Connect module, zodat aan de gebruikers nog meer functionaliteiten geleverd kunnen worden.

De koppelingsmogelijkheden binnen DIAS Connect faciliteren de adviseur om in de distributieketen van financiële diensten en producten de regie te houden én de klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

DIAS Software nam eind 2019 Unit4 Financiële Intermediairs over, inclusief 50% van de aandelen in Aplaza. Met deze overname wil DIAS de focus volledig op de intermediaire adviesmarkt leggen en op de verdere innovatie van de softwareproducten. Fred Lingg werd na de overname benoemd tot algemeen directeur van DIAS en maakt in die hoedanigheid ook deel uit van de Raad van Commissarissen van Aplaza, waar hij eerder directeur was.

Foto: CEO Hans Donkers (rechts) en directeur Fred Lingg (links) tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.