ASR weer opgenomen in Dow Jones duurzaamheidsindex

0

ASR is dit jaar opnieuw opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index, de index die wereldwijd bedrijven monitort op duurzaamheid. Het bedrijf behoort hiermee tot de 10% meest duurzame verzekeraars wereldwijd.

ASR behaalde een score van 86 punten van een maximum van 100. Vorig jaar kwam de verzekeraar op 82 uit. Dit is een stijging van 4 punten. De score op de drie verschillende parameters is: economisch (83), sociaal (87) en milieu (94). Op basis van de behaalde resultaten is ASR dit jaar voor de eerste keer ook opgenomen in de Europese index.

Trots

CEO Jos Baeten is trots op de prestaties van ASR: “We zijn verheugd dat we wederom worden opgenomen in deze toonaangevende index en dat het ons is gelukt om voor de eerste keer in de Europese index te komen. We blijven ons inzetten om onze duurzaamheidsprestaties continu te verbeteren en nog meer duurzame waarde te creëren voor alle stakeholders.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.