ASR Schade kiest voor IT-platform Keylane

0

ASR Schade gaat het polis- en schadeadministratiesysteem QIS van Keylane ‘uitrollen’ voor zijn particuliere en zakelijke producten. Het schadebedrijf zegt zo zijn bedrijfsprocessen beter te willen stroomlijnen en op IT-kosten te besparen.

De verzekeraar gaat QIS inzetten voor het complete aanvraag- en afhandelingsproces van polissen en schades. Robert van der Schaaf, directeur Schade ASR: “De geïntegreerde front- en backoffice bieden ons optimale ondersteuning voor de kernprocessen om zo onze  tussenpersonen en klanten nog beter te kunnen bedienen.”

“In een sterk veranderende markt, met een veeleisende klant en kleine winstmarges is deze implementatie voor het ASR-schadebedrijf van groot belang”, zegt Van der Schaaf. “Het goede delivery trackrecord, de bewezen standaardoplossing en de succesvolle implementatie van Keylane-software bij ASR Leven waren belangrijke redenen voor ons om voor QIS te kiezen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.