ASR lanceert DigiThuis hypotheek

0

ASR hypotheken breidt zijn productaanbod uit met de nieuwe DigiThuis hypotheek. Vanaf vandaag kunnen alle hypotheekadviseurs met een aanstelling bij ASR de DigiThuis hypotheek aanvragen via hun adviespakket.

Volgens de geldverstrekker is de hypotheek geschikt voor klanten die maximaal 80% van de marktwaarde van hun woning willen financieren. Voor het aanvragen van de DigiThuis hypotheek kunnen klanten bij een adviseur terecht. Het voltooien van de hypotheekaanvraag verloopt snel en digitaal via een aparte App, de ASR aanvraag versneller.

Digitalisering

ASR hypotheken voegt de nieuwe DigiThuis hypotheek definitief toe aan haar productaanbod. Dit is de eerste hypotheek waarbij de benodigde gegevens voor de hypotheekaanvraag rechtstreeks bij de benodigde bron worden opgehaald. Hiermee zet het bedrijf naar eigen zeggen “een nieuwe stap in de digitalisering van het hypotheekproces”.

App

“De adviseur dient een aanvraag in voor de DigiThuis hypotheek, waarna de klant via een App toestemming geeft aan ons om voor de aanvraag de benodigde informatie op te halen bij de diverse bronnen, waaronder bij MijnOverheid, MijnUWV, Belastingdienst en MijnPensioen. Dit bespaart zowel klant als adviseur veel tijd, maakt het aanvraagproces sneller en vertaalt zich ook in een scherp rentetarief voor de nieuwe hypotheek. De rente tot 80% markwaarde is 1,75% voor 20 jaar vast”, aldus ASR.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.