ASR koopt levenbedrijf VvAA

0

VvAA Groep verkoopt het levenbedrijf aan ASR Nederland. Naast de overname is een meerjarige samenwerking overeengekomen voor levensverzekeringen en hebben VvAA en a.s.r. de intentie uitgesproken om de dienstverlening aan VvAA leden verder uit te breiden.

Met deze overname borgt VvAA naar eigen zeggen een duurzame toegang voor haar ruim 120.000 leden tot levensverzekeringsproducten. De levensverzekeringenportefeuille van VvAAbestaat uit circa 18.000 polissen. De jaarlijkse premie bedraagt 28 miljoen euro en de technische voorzieningen hebben een omvang van 430 miljoen euro. 14 medewerkers van VvAA komen in dienst bij a.s.r.

Ook na overname aanspreekpunt

Gelet op de krimpende markt voor levensverzekeringen heeft VvAA besloten om deze producten zelf aan te blijven bieden, maar niet meer zelf samen te stellen. Daarom blijft VvAA ook na de overname voor alle producten en diensten de adviseur en daarmee het aanspreekpunt voor haar leden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.