ASR, BNP Paribas Cardif en TAF eerste genomineerden van Adfiz Prestatie Onderzoek

0

ASR, BNP Paribas Cardif en TAF zijn genomineerd in de categorie Ketenefficiency voor het vernieuwde Adfiz Prestatie Onderzoek. In totaal zijn 45 initiatieven werden aangemeld voor de vier verschillende categorieën. De komende weken worden ook de genomineerden voor de andere themaprijzen bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaars per categorie worden op 12 januari bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst.

De afgelopen weken zijn de jury’s bijeengekomen om de genomineerden vast te stellen. Voor het thema ketenefficiency heeft de jury onder leiding van voorzitter Wim Henk Steenpoorte de volgende initiatieven genomineerd (in alfabetische volgorde).

ASR Payroll Doenpensioen

Het Payroll Doenpensioen is een oplossing voor payroll bedrijven die sinds 2021 verplicht zijn een adequate pensioenregeling aan te bieden. Het Payroll Doenpensioen maakt het mogelijk om een pensioenregeling efficiënt uit te voeren op basis van beschikbare premie voor werknemers met een flexibel contract waarbij het aantal gewerkte uren per loontijdvak wisselt. De uitvoering van deze pensioenregeling is volledig geautomatiseerd door middel van koppelingen met het salarispakket.

BNP Paribas Cardif Geautomatiseerde Garantiestelling

Met de volledig Geautomatiseerde Garantiestelling van BNP Paribas Cardif kan de adviseur op het moment dat het renteaanbod binnen is in Accelerate met één druk op de knop een bankgarantie voor de klant klaarzetten. De klant geeft akkoord in een vertrouwde en veilige (mijn)omgeving, wat verdere ondertekening overbodig maakt. De Geautomatiseerde Garantiestelling helpt zo het aanvraagproces te versnellen en fouten te elimineren, terwijl de adviseur de regie behoudt.

TAF Maatwerk ORV

Deze oplossing versnelt vooral de aanvraag voor klanten met een verhoogd medisch risico. Als een overlijdenrisicoverzekering niet kan worden geaccepteerd om medische redenen, dan wordt de aanvraag automatisch voorgelegd aan herverzekeraar De Hoop, een Nederlandse herverzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van mensen met een verhoogd medisch risico. Er hoeft hierdoor geen nieuwe aanvraag ingediend te worden, en de klant hoeft niet opnieuw een gezondheidsverklaring in te vullen en aanvullende informatie aan te leveren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.