ASR bevestigt niet-bindende biedingen op Knab

0

Naar aanleiding van speculaties in de media over een verkoop van Knab bevestigt ASR dat zij de strategische opties voor Knab onderzoekt en niet-bindende biedingen heeft ontvangen.

Knab is volgens de verzekeraar een sterk merk en een integraal en strategisch onderdeel van ASR. “Onderdeel van de strategie van ASR is om regelmatig de strategische opties te onderzoeken voor verschillende onderdelen van het bedrijf, waaronder Knab. Dit is in overeenstemming met onze doelstelling om langetermijnwaarde te creëren voor alle stakeholders. De Raad van Bestuur bestudeert in overeenstemming met haar fiduciaire plichten de niet-bindende biedingen.’

Onzeker

ASR benadrukt dat de beoordeling van de strategische opties voor Knab nog gaande is en dat de uitkomst onzeker is. “Er is geen besluit genomen over een mogelijke verkoop van Knab. Verdere mededelingen worden gedaan indien en wanneer nodig.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.