ASN Bank draagt bij aan Nationaal Warmtefonds

0

ASN Bank heeft een bedrag van 55 miljoen euro verstrekt aan het Nationaal Warmtefonds om woningen en gebouwen te verduurzamen.

ASN is sinds de oprichting van het Warmtefonds betrokken als financier. Met de nieuwe financiering zegt de bank zijn voortdurende bijdrage aan de verduurzaming van woningen, zowel particulier als via VvE’s, en schoolgebouwen te benadrukken.

Verduurzaming

Arie Koornneef, directeur ASN Bank: “We zijn trots om met het Nationaal Warmtefonds samen te werken aan de verduurzaming van gebouwen en de opgave van de energietransitie. De vraag naar financiële oplossingen voor verduurzamen door de lagere en middeninkomens neemt toe. Dankzij het Warmtefonds wordt het voor een bredere doelgroep mogelijk om hun woning verantwoord te verduurzamen. Dit sluit aan bij onze missie om duurzaamheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken.”

Gezamenlijke uitdaging

Frans Overdijk, financieel bestuurder van het Nationaal Warmtefonds: “ASN Bank is al vanaf de start van het fonds betrokken als financier. Het bestuur is zeer tevreden met de verlengde samenwerking en het bedrag dat ASN Bank wederom beschikbaar stelt. We staan voor een grote gezamenlijk uitdaging om verduurzaming toegankelijk te maken voor iedereen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.