Arthur van der Wal directievoorzitter Syntrus Achmea

0

Arthur van der Wal is met ingang van 1 september 2018 benoemd tot directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SA RE&F). Hij volgt George Dröge op, die deze functie sinds mei 2017 heeft waargenomen. Van der Wal volgde vorig jaar nog Louis van Drunen op als directeur van Movir.

De aanstelling van Van der Wal bij Movir was onderdeel van het integratieproces Delta Lloyd – NN Group. Hij kreeg de taak om van twee bedrijven met individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen één geïntegreerd bedrijf te maken. Voor zijn benoeming vorige zomer was Van der Wal directeur van Nationale-Nederlanden Pensioen.

Welkome aanvulling

SA RE&F financiert, ontwikkelt en belegt in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers in vastgoed en hypotheken. Het bedrijf noemt de expertise van Van der Wal op het gebied van vermogensbeheer en pensioenen, en zijn persoonlijke netwerk bij pensioenfondsen een welkome aanvulling in het directieteam. Met ingang van 1 september 2018 bestaat de SA RE&F-directie uit Arthur van der Wal (voorzitter), George Dröge, Cindy Rombouts en Nicole Maarsen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.