Arntz | Van Helden neemt Halyard over

0

Technisch schade-expertisebureau Arntz | Van Helden heeft Halyard Survey & Halyard Risk in Sliedrecht overgenomen. Daarmee breidt het onderdeel van Van Ameyde haar activiteiten in de maritieme sector verder uit.

Halyard Survey richt zich sinds de start in 2012 op schade-inspecties, taxaties en algemene expertise op maritieme en niet maritieme objecten. Daarnaast worden onder de naam Halyard Risk in dezelfde sector risicomanagementinspecties uitgevoerd van scheepswerven en schepen, waaronder zogeheten gespecialiseerde JH 143 inspecties. Arntz | Van Helden telt na de overname van Halyard 33 medewerkers, onder wie 23 experts.

Bedrijf met medewerkers

Halyard Survey zal volledig opgaan in Arntz | Van Helden; de werkzaamheden van Halyard Risk worden de eigen naam worden voortgezet. De werkzaamheden zullen vooralsnog vanuit Sliedrecht worden voortgezet, maar op termijn zullen de medewerkers van Halyard hun intrek nemen in het pand van Arntz | Van Helden aan de Strevelsweg in Rotterdam.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.