Arjen Bijlsma gaat NHG groener maken

0

Per 1 mei is Arjen Bijlsma bij NHG aan de slag gegaan als Product Owner Verduurzaming. NHG wil de verduurzaming van de woningmarkt in een ‘noodzakelijke versnelling’ brengen. Om dit waar te kunnen maken zal NHG nog meer dan voorheen samen met relevante marktpartijen optrekken.

“We zullen goede initiatieven omarmen, draagvlak creëren waar nodig en continu de verbinding zoeken om gezamenlijk dit vraagstuk aan te pakken”, aldus Bijlsma.

Arjen Bijlsma is ruim 20 jaar actief in de financiële dienstverlening waarbij zijn expertise specifiek op de hypotheekmarkt is gericht. Hij heeft een sterke focus op innovatie. De uitdagingen van de energietransitie op de woningvoorraad en de rol van de hypotheekverstrekking hierin is geen nieuw terrein voor Bijlsma. Zo was hij onder andere E.S.G.-manager hypotheken bij a.s.r. en verantwoordelijk voor de propositie van de Verduurzamingshypotheek.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.