Arie van den Berg tijdelijk CEO Heinenoord Holding

0

Huidig CEO Henk Scheenstra vertrekt per 17 oktober bij Heinenoord Holding. Arie van den Berg neemt vanaf dat moment deze functie waar, totdat de procedure voor de benoeming van een nieuwe CEO is afgerond.

Nationale-Nederlanden heeft vorig jaar oktober de overname afgerond van een 70%-belang in de verzekeringsmakelaar en serviceprovider. In het jaar na de overname heeft Henk Scheenstra grote voortgang geboekt in het verder professionaliseren van de organisatie, zegt Maurice Koopman, CEO Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen. “Heinenoord speelt een actieve rol in de waardeketen tussen klanten, traditionele makelaars en verzekeringsmaatschappijen. Het sterke geloof van Henk Scheenstra in de toekomst van de intermediaire adviesmarkt heeft er mede toe geleid dat de eerste stappen zijn gezet om de synergie- en schaalvoordelen van de overnames te kunnen realiseren. Ik spreek hier graag mijn waardering en dank voor uit.”

Scheenstra zal voor Heinenoord nog een paar projecten afronden. Met een buy and build strategie speelt Heinenoord een actieve rol in de consolidatie van het intermediaire verzekeringskanaal. Hierdoor is de onderneming in twee jaar tijd meer dan verdubbeld in omzet en het aantal medewerkers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.