Argenta hypotheek krijgt een groen leendeel

0

Argenta biedt vanaf maart Argenta Groen Lenen aan. Hiermee krijgt de klant een lagere rente op het groen-lenen-deel van de Argenta hypotheek. Stefan van Engen licht in de vandaag gepubliceerde eInFinance een tipje van de sluier op.

Speciaal voor adviseurs en klanten heeft Argenta op haar website een overzicht gemaakt van wat de mogelijkheden zijn voor verduurzaming van de woning. De pagina ‘Groen wonen wordt regelmatig ververst en voorzien van nieuwe informatie en mogelijkheden voor financiering. “Zo geven we eenvoudig alle handvatten om groen wonen voor klanten te kunnen regelen. Zoals tips voor fondsen, subsidies en mogelijke leningen”, aldus Van Engen.

Naast het welbekende energiebespaarbudget (EBB) en de energiebesparende voorzieningen (EBV) biedt de geldverstrekker vanaf medio maart ook de Argenta Groen Lenen aan. Hiermee krijgt de klant een lagere rente op het groen-lenen-deel van de Argenta hypotheek. De groene productvariant is mogelijk met drie rentevaste periodes met daarbij hetzelfde aantal jaren aan looptijd (10, 15 of 20 jaar). En kan met en zonder NHG afgesloten worden met een maximaal te lenen bedrag van € 35.000,-. Voor het Argenta groen lenen deel geldt ook de Argenta verhuisregeling.

Lees hier (gratis) verder in de eInFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.