Arendse en Laeven naar Eiopa

0

Huub Arendse, CFO van Achmea, en Roger Laeven, professor aan de Universiteit van Amsterdam, zijn benoemd in het stakeholderspanel van verzekeraars van de Europese verzekeringstoezichtsautoriteit Eiopa. De benoemingen zijn voor een periode van tweeënhalf jaar.

Huub Arendse is ook voorzitter van de Commissie Financieel Economische Zaken van het Verbond en lid van het bestuur van de Europese koepelorganisatie voor onderlingen Amiceis . Roger Laeven is als fellow verbonden is aan het onderzoekscentrum Acis (waaraan het Verbond financieel bijdraagt).

Eiopa raadpleegt het stakeholderspanel over belangrijke beleidsvoornemens op het gebied van technische standaarden en is daarmee een belangrijk gremium in de Europese belangenbehartiging. Het Verbond is dan ook zeer verheugd met deze belangrijke benoemingen, waarmee een goede en professionele inbreng in de vormgeving van het Europese toezicht wordt gewaarborgd.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.