Ardonagh neem Classicus over

0

Ardonagh Europe neemt Classicus, een verzekeringsmakelaar voor vermogende klanten, over. Vorige week nam Ardonagh al Klap Verzekeringsmakelaar over.

Classicus, opgericht in 2004, heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en biedt gespecialiseerde producten aan vermogende klanten, onder andere voor het verzekeren van klassieke en luxe auto’s, jachten en kunstcollecties. Conor Brennan, CEO van Ardonagh Europe: “Classicus is een zeer gerespecteerde makelaar en heeft al een zeer goede relatie met Léons als lid van Brokerslink, het wereldwijde makelaarsbedrijf mede-opgericht door Léons Groep. De synergieën tussen de twee bedrijven zullen zorgen voor een zeer vruchtbare samenwerking, waarbij Classicus kan blijven profiteren van de rijkelijk aanwezige expertise en talent om haar niche bedrijf verder uit te breiden in Europa.”

Groeiplatform

Sunny Leons, CEO van de Léons Groep: “Met de overname van Classicus blijft Léons Groep zich positioneren als een Europees groeiplatform, terwijl Classicus gestaag verder gaat met het uitbreiden van hun dienstverlening aan Europese verzekeringsmakelaars.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.