Arag verlengt samenwerking met KNVB

0

Arag en de KNVB verlengen hun samenwerking met een extra twee jaar tot 2024. De rechtbijstandverzekeraar blijft ten minste tot het einde van het voetbalseizoen in 2024 partner van de scheidsrechterstak van de voetbalbond.

Arag is al sinds 2011 verbonden als partner van de KNVB op het domein scheidsrechters en deze samenwerking wordt nu voortijdig verlengd. De huidige overeenkomst zou aflopen in juni 2022, maar de nieuwe overeenkomst verbindt de twee partijen ten minste aan elkaar tot het einde van het seizoen 2024. Eric Gudde, algemeen directeur van de KNVB, spreekt van een fantastisch teken van loyaliteit. “Dat Arag, dat al zo lang partner is van onze scheidsrechters, nu heeft aangeboden de overeenkomst vroegtijdig te verlengen, is een geweldige impuls voor de scheidsrechters, de bond en het Nederlandse voetbal in het algemeen. We zijn blij dat we deze duurzame relatie nog zo lang kunnen voortzetten.”

Technologische innovaties

Gijs de Jong, secretaris-generaal van de KNVB, noemt de verlenging van het partnership een impuls voor de toekomst. “In de jarenlange samenwerking is gebleken dat we veel hebben kunnen realiseren. Denk aan alle technologische innovaties binnen arbitrage. Een unieke samenwerking waar beide partijen hopelijk nog lang de vruchten van mogen plukken.”

Fairplay

Marc van Erven, CEO van Arag Nederland: “De afgelopen maanden zagen we dat de bond en het voetbal niet gevrijwaard bleven van de negatieve effecten van de coronapandemie. Om die reden en mede gezien de hechte relatie die we hebben, hebben we aangeboden het huidige contract open te breken en ons tot ver in de toekomst vast te leggen. Zo blijven we werken aan het vergroten van fairplay in het Nederlandse voetbal en de samenleving in het algemeen, wat natuurlijk perfect past bij ons streven om mensen oprecht te helpen hun zaken recht te zetten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.