Arag verleent volmacht aan insurtech Zego

0

Arag verleen een volmacht aan Zego, een Britse insurtech gespecialiseerd in wagenparkverzekeringen. De focus van Zego zal voornamelijk liggen op zakelijke wagenparken.

Marc van Erven (midden), CEO Arag over de samenwerking: “Zego en Arag vullen elkaar uitstekend aan met onze wederzijdse expertise. De ervaring van Arag in rechtsbijstand voor motorrijtuigen biedt een duidelijke meerwaarde aan de zakelijke klanten van Zego. Bovendien kunnen we elkaar versterken bij het realiseren van internationale groei en innovatie.”

Zego

Zego, opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2016, is inmiddels actief in tien Europese landen. Begin 2022 kwam de insurtech naar Nederland. De focus ligt hier op het verzekeren van voertuigen voor zakelijke wagenparken, zoals taxi- en bezorgdiensten en transport & logistiek. Na enkele maanden voorbereiding is het volmachtbedrijf opgezet, waar ook Arag nu bij aansluit. Als volmacht gaat Zego de Arag rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen koppelen aan de eigen verzekeringen voor wagenparken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.