Arag neemt rechtsbijstandsportefeuille Aegon over van SRK

0

Arag neemt vanaf het derde kwartaal de rechtsbijstandsportefeuille (65.000 polissen) van Aegon over van SRK. Daarmee kiest Aegon voor een nieuwe partner voor juridisch advies en hulp voor haar klanten.

Recent is door beide partijen de intentieovereenkomst getekend voor een samenwerking van vijf jaar. Er zijn met alle betrokken partijen afspraken gemaakt over werkgelegenheid. Voor medewerkers van SRK is het mogelijk om hun belangstelling voor Arag uit te spreken.

Vertrouwen

Marc van Erven (foto), CEO Arag: “Ik ben verheugd en trots dat wij het vertrouwen van Aegon hebben gekregen voor dit nieuwe partnership. Voor zowel Aegon als ons is dit een prachtige stap in de ontwikkeling van beide bedrijven. Het belangrijkst is dat we ook de klanten van Aegon de komende jaren een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige toegang tot het recht kunnen geven. Daarnaast dat we duidelijkheid kunnen bieden aan medewerkers van SRK.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.