App Allianz GA krijgt upgrade

0

De in 2010 geïntroduceerde HelpMe app van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) krijgt een upgrade. De belangrijkste toevoeging is de SMS Assistant, een SMS en e-mail alert service die reizigers op de hoogte houdt van veranderende situaties in het land van bestemming. SMS Assistant is beschikbaar voor iedereen, dus ook voor wie geen verzekering heeft bij Allianz Global Assistance. 

Bij dreigend gevaar, bijvoorbeeld politieke onrust of een tsunami informeert SMS Assistant de reiziger per SMS (en e-mail). Na de installatie van de app op een smartphone, kan worden aangegeven in welke periode en naar welke  landen men reist om zo de alert service te activeren. Wanneer je de app in het buitenland opent, herkent deze zijn locatie en kan de service worden geactiveerd door het land en de periode toe te voegen. Ook kan al ruim van tevoren worden ingevuld wanneer men in een bepaald reisgebied verblijft.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.