APC Holland kiest Friss voor ondersteuning bij compliance

0

APC Holland, verzekeraar voor de zakelijke markt, heeft gekozen voor Friss om hun compliance-uitdagingen aan te pakken. Met deze strategische samenwerking streeft APC Holland ernaar om de naleving van regelgeving te verbeteren en de integriteit van hun bedrijfsactiviteiten te waarborgen.

“APC Holland heeft voor Friss gekozen vanwege hun bewezen staat van dienst in het bieden van effectieve compliance-oplossingen voor verzekeringsmaatschappijen wereldwijd”, zegt CEO Paul Röthengatter. “Door de implementatie van het Friss-platform profiteren we van een geautomatiseerde ondersteuning om de compliance-uitdagingen aan te gaan met een volledige audit trail waarmee elke wijziging inzichtelijk is voor de interne en externe toezichthouders.  Tegelijkertijd voldoen we op deze manier aan wettelijke vereisten en wordt het portefeuille continue gemonitord op wijzigingen op sanctielijsten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.