AOV’s van Allianz in iAOV-vergelijker

0

De AOV’s van Allianz zijn vanaf nu opgenomen in de iAOV-vergelijker van MeetingpointAdvies, zodat adviseurs deze nu ook mee kunnen nemen in hun vergelijking.

Allianz zegt digitalisering een belangrijk middel te vinden om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. “Wereldwijd werken we dan ook aan het vereenvoudigen van producten en processen. Graag zetten we samen met de verzekeringsadviseur een volgende stap om het papierverbruik verminderen en het zaken doen met ons gemakkelijker te maken. Want bijkomend voordeel van onze aansluiting op de iAOV-vergelijker, is dat wij de aanvragen digitaal ontvangen en daarmee sneller kunnen verwerken”, aldus de verzekeraar.

Adviseren

MeetingpointAdvies helpt onafhankelijke verzekeringsadviseurs bij het adviseren van hun klanten door het hele proces van vergelijken, offreren en aanvragen van verzekeringsproducten. De iAOV-vergelijker biedt de mogelijkheid producten van verschillende verzekeraars in één overzicht met elkaar te vergelijken op prijs én op voorwaarden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.