AOV Klaverblad met beperkte uitkeringsduur

0

Klaverblad Verzekeringen introduceert een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering, de Royaal Opstap AOV. Deze verzekering heeft een uitkeringsduur van maximaal vijf jaar. Hierdoor is de premie volgens de verzekeraar flink lager dan bij een ‘gewone’ AOV.

“Sommige ondernemers kunnen zich een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een langere uitkeringsduur niet veroorloven of vinden deze simpelweg te duur”, zegt Peter Paul Barth, directeur van Klaverblad. “Omdat wij deze groep toch de mogelijkheid willen bieden om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, hebben wij de Royaal Opstap AOV ontwikkeld. Die kan volgens ons een goede oplossing zijn voor bijvoorbeeld startende ondernemers, kleine zelfstandigen of zzp’ers.”

Barth: “Een klant kan deze binnen drie jaar zonder gezondheidswaarborgen omzetten naar een verzekering met een langere uitkeringsduur. De verzekering kan via een assurantieadviseur of via klaverblad.nl worden gesloten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.