Aon start samenwerking factoringdienst

0

Aon is een samenwerking gestart met factoringmaatschappij Voldaan Factoring. De focus van deze dienstverlening ligt op het verschaffen van liquiditeit binnen het midden- en kleinbedrijf door middel van factoring. Dit als alternatieve vorm van financieren.

Als financiële dienstverlener adviseert Aon zijn klanten ook op het gebied van werkkapitaalfinanciering waaronder factoring. Klanten van Aon kunnen hun facturen vanaf nu binnen 24 uur laten uitbetalen door Voldaan.

Liquiditeitsproblemen voorkomen

Aon: “Wanneer een openstaande factuur aan een factormaatschappij wordt verkocht/verpand, ontvangt de leverancier gemiddeld 90% van de factuurwaarde binnen 24 tot 48 uur en is er de mogelijkheid om het debiteurenrisico te verzekeren. Hierdoor worden lange betalingstermijnen en het risico van non-betaling voorkomen en kan een organisatie snel over liquide middelen beschikken. Zeker in deze tijden is dat belangrijk voor mkb’ers en zzp’ers. Tijdens de coronacrisis zijn namelijk veel bedrijven in liquiditeitsproblemen gekomen doordat inkomsten uitbleven en verzonden facturen pas veel later worden betaald. Dankzij factoring hoeven ondernemers niet maanden op hun geld te wachten en is de onderneming verzekerd van cashflow en stabiliteit.”

https://zakelijk.aonverzekeringen.nl/verzekeringen/factoring/aon/

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.