Aon Herstel Budget

0

Aon introduceert het Herstel Budget. Volgens de verzekeraar is dit een oplossing zonder toelatingseisen die ondernemers helpt bij inkomensverlies. “In tegenstelling tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering het uit van hele lage premies en zonder medische keuring vooraf”, aldus Aon.

Vanaf vijf euro per maand kunnen ondernemers en particulieren aanspraak maken op het Herstel Budget met de keuze voor alleen ongevallen of ongevallen én ziekte waarvoor een medische ingreep nodig is. Afhankelijk van het soort ongeval of ziekte wordt binnen veertien dagen eenmalig een vrij besteedbaar bedrag uitgekeerd. Het bedrag loopt uiteen van 500 euro bij een kleine medische ingreep tot 20.000 euro bij bijvoorbeeld een amputatie van een ledemaat.

Aov

Robert Spaan, managing director business development bij Aon: “Een ruime meerderheid van de (zelfstandige) ondernemers in Nederland is zakelijk gezien niet verzekerd voor ziekte, ongevallen en arbeidsongeschiktheid. Daarbovenop komt de coronacrisis, waardoor veel ondernemers en zzp’ers noodgedwongen interen op hun buffers en daardoor onvoldoende financiële middelen achter de hand hebben. Ook als er wel sprake is van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) blijft overbrugging in veel gevallen nog steeds noodzakelijk wanneer ondernemers geconfronteerd worden met een ongeval, ziekte en/of medische ingreep. Wij bieden als eerste in Nederland een oplossing zonder toelatingseisen die ondernemers helpt bij inkomensverlies met het Herstel Budget binnen twee weken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.