Aon haalt drie leidinggevenden weg bij WTW

0

Aon Nederland heeft drie leidinggevenden in dienst genomen, allen afkomstig van Willis Towers Watson (WTW). Lex Moerings (foto) wordt Chief Health & Wealth Solutions, Sander Kwint Commercial Director Health Solutions en Maarten Ackermans Senior Broker in het Treaty Non-life team van Reinsurance Solutions.

Moerings werkte de laatste negen jaar bij WTW, waarvan de laatste periode als Head of Health and Benefits in de Benelux en Noord- en Centraal Europa. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf en het behoud van een sterke (markt)positie in de focusgebieden gezondheid, risico en verzekeringsmanagement. Binnen Aon wordt hij per 1 juni eindverantwoordelijk voor Health & Wealth Solutions en treedt hij toe tot het managementteam van de Nederlandse marktleider.

Sander Kwint

Kwint heeft hiervoor acht jaar bij WTW gewerkt, als Head of Clients and Business Development binnen Health and Benefits. Zijn primaire focus lag hier op het helpen van organisaties met hun risicomanagement en een duurzaam personeelsbestand. In zijn nieuwe rol bij Aon gaat hij zich vanaf 1 juni richten op groei van de Health business.

Maarten Ackermans

Voor hij op 1 maart in dienst kwam bij Aon, werkte Ackermans twaalf jaar bij Willis Re (waarvan vier jaar in Londen). Meest recentelijk was hij Executive Director en hoofd van het Nederlandse kantoor. In deze rol was hij eindverantwoordelijk voor een aantal van Willis Re’s Nederlandse klanten, daarnaast was hij betrokken bij enkele van Willis Re’s grootste internationale herverzekeringsklanten. Bij Aon’s Reinsurance Solutions richt hij zich op het bedienen en verder uitbreiden van de Nederlandse klantenportefeuille.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.