Aon en NVG lanceren kennisplatform ‘Samen voor de Zaak’

0

Aon lanceert in samenwerking met het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG) het platform Samen voor de Zaak. Hierop vinden groothandelsbedrijven algemene én branche specifieke kennis, variërend van thema’s als aansprakelijkheid, mobiliteit, cyberhulp en gezondheidsoplossingen. Met het platform wordt de kennis op één centrale plek gebundeld.

Joep Gulpen, Managing Director bij Aon Affinity Nederland: “Samen voor de Zaak speelt onder andere in op veranderingen in wet- en regelgeving, ontwikkelingen op cybergebied, omgaan met vitaliteit en veranderende marktomstandigheden. Tegelijkertijd stellen verzekeraars strenge eisen waaraan groothandelaren moeten voldoen. Met het nieuwe platform wordt kennis en praktische content geboden waar groothandelsbedrijven direct mee aan de slag kunnen. Zo biedt Samen voor de Zaak een tool gericht op de gevolgen van ziekte en arbeidsongeschiktheid, een brandpreventiechecklist en een cyberscan aan.”

Goed verzekerd

“Met dit platform spelen we in samenwerking met het NVG in op relevante en actuele ontwikkelingen voor ondernemers in de groothandelssector”, zegt Gulpen. “Er komt de laatste jaren veel op hen af, denk aan ontwikkelingen op cybergebied of de recente coronapandemie. Het is belangrijk om dan goed verzekerd te zijn tegen mogelijke schade. Samen voor de Zaak helpt groothandelaren om op één plek de juiste informatie te vinden, maar ook om met praktische tools na te gaan hoe risico-bestendig ze zijn. Het is niet alleen een kennisplatform, maar biedt vooral ook inspiratie om toekomstbestendig te zijn en blijven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.