ANWB komt met Veilig van Huis woonverzekering

0

De ANWB heeft een nieuwe woonverzekering geïntroduceerd. Het gaat om de Veilig van Huis Woonverzekering waarbij de ANWB een compleet smart beveiligingspakket levert.

‘Wie waakt er over jouw huis als je niet thuis bent? De hond? De buurtjes? Doe het gewoon zelf! Met de Veilig van Huis Woonverzekering met smart beveiligingspakket’, aldus de ANWB.

Een combinatie van verzekeren en beveiligen

De ANWB heeft al verschillende verzekeringen. Zo is er de ANWB Inboedelverzekering, waarmee eventuele schade aan je spullen is verzekerd, en de ANWB Opstalverzekering, waarmee schade aan je huis of bijgebouwen is verzekerd. Schade toebrengen aan (spullen van) anderen wordt weer gedekt met de ANWB Aansprakelijkheidsverzekering. Dat zijn allemaal standaardverzekeringsproducten zoals die ook door vele andere verzekeraars worden aangeboden. De ANWB Veilig van Huis Woonverzekering is dat niet. Naast een verzekering is het tevens een beveiligingspakket. Daarmee biedt de ANWB net alleen dekking maar ook preventie. Het is een combinatie van verzekeren en beveiligen in één.

De ANWB rust je huis uit met een smart beveiligingspakket compleet met camera en sensoren. Daarmee zijn niet alleen je huis en spullen verzekerd, maar kun je via je smartphone zelf op afstand je huis in de gaten houden. De camera en water- en rooksensoren zijn namelijk gekoppeld aan een app. Als er een mogelijke inbraak wordt gesignaleerd, krijg je een melding via de app op je smartphone. Als de verzekerde niet reageert op de melding, neemt de ANWB Alarmcentrale contact met hem of haar op. Alles wordt gratis geïnstalleerd door een monteur en de ANWB geeft ook nog eens 10% korting op de premie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Avatar