ANWB en Autotaalglas blijven samenwerken

0

ANWB Verzekeren heeft een overeenkomst ondertekend met Autotaalglas. De samenwerking wordt verlengd voor drie jaar. Voor de ANWB en Autotaalglas betekent deze verlenging van het partnerschap dat er afspraken gemaakt kunnen worden zodat er grip is op de schadelast, en dat zorgt voor beheersbare premies.

Jaarlijks maken tienduizenden ANWB-leden gebruik van de voordelen die Autotaalglas biedt. Voor ANWB-leden is het belangrijk dat zij geholpen worden door experts. “Samen met Autotaalglas gaan we een stap verder in het klantvriendelijk en deskundig helpen van onze klanten bij ruitschade. Het repareren en vervangen van autoruiten is door toenemende ADAS systemen, met meerdere camera’s achter de voorruit, een technologie gedreven business geworden. De kennis en kunde om veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen hebben we met dit partnership ook voor de komende jaren geborgd”, zegt Marcel Spronk, manager Schade ANWB Verzekeren.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.