ANVA voegt Infofolio toe aan Rules

0

De Adresscan webservice van Infofolio is geïntegreerd in de software van ANVA. Door deze integratie in Rules, zijn de noodzakelijke premiebepalende kenmerken – waaronder herbouw- en inboedelwaarden uit de Adresscan webservice – nu met één druk op de knop beschikbaar.

Deze gegevens worden gebruikt voor het offreren, vergelijken en accepteren van verzekeringsproducten. ANVA Rules is een oplossing voor acceptatie en premieberekening. In de toekomst gaan ook andere ANVA functionaliteiten gebruik maken van de koppeling met Infofolio. Bijvoorbeeld voor de prolongatie.

ANVA: “Infofolio biedt actuele en betrouwbare herbouw- en inboedelwaarden van alle woningen in Nederland. De Adresscan webservice levert deze waarden inclusief opstalkenmerken op individueel adresniveau. In de verzekeringsbranche worden de diensten van Infofolio breed toegepast als ondersteuning bij het offreren, vergelijken en accepteren van verzekeringsoffertes en polissen.”

Adresscan 360 Export

Vanaf het voorjaar van 2019 komt binnen ANVA’s Backoffice de toepassing ‘Adresscan 360 Export’ beschikbaar. Hiermee kan de gebruiker een exportbestand maken van zijn polisadministratie. Dit bestand wordt in de Adresscan 360 managementmonitor ingelezen voor geavanceerde portefeuille analyse en actuele managementrapportage. In het online dashboard kan de gebruiker in één oogopslag zien hoe zijn portefeuille ervoor staat (resultaat), welke risico’s zijn portefeuille bevat en hoe zijn klantengroep is samengesteld. Vervolgens kunnen aan de hand van selecties van object- en klantkenmerken verdere analyses worden uitgevoerd en hier gericht acties op ondernomen worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.