Antoinette Kalkman schrijft debuutthriller ‘Bonuszoon’

0

Afgelopen weekend verscheen de debuutthriller ‘Bonuszoon’ van Antoinette Kalkman. Het eerste exemplaar was voor acteur Loek Peters. Over het boek zegt hij: “Antoinette schrijft zo levensecht dat je het gevoel hebt zelf aanwezig te zijn in dit beklemmende verhaal. Een boek dat je in een ruk wilt uitlezen.”

Na ruim twintig jaar ondernemerschap in de financiële dienstverlening verkocht Antoinette Kalkman eind vorig jaar haar bedrijf FlexFront Groep aan Link Asset Services (LAS). Daarmee kon ze zich meer focussen op het schrijven. Tijdens het BOEK 10 Schrijfevent in Schouwburg het Park te Hoorn werd afgelopen weekend haar debuutroman ‘Bonuszoon’ gelanceerd. Eerder schreef ze al de verhalenbundel Schuld & Boete (2013) over consumenten met financiële problemen en de manier waarop dit voorkomen kan worden. In 2018 schreef ze het titelverhaal van de Waddenbundel Paal 15, die binnen een maand na lancering een tweede druk kende.

Het verhaal Bonuszoon

De voormalige tabaksplantage Willem III in haar eigen woonplaats Elst is een inspiratiebron geweest voor de psychologische thriller, waarin Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te achterhalen, dreigt ze de grip op haar leven te verliezen. Ze raakt verwijderd van haar geliefde en hun gezin en belandt in een levensbedreigende situatie. Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal?

Bonuszoon is voor € 19,95 verkrijgbaar in elke (online) boekhandel en wordt uitgegeven door Godijn Publishing.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.