Anti-stressbiljetten voor intermediair

0

Ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan heeft De Financiële Makelaar anti-stressbiljetten verspreid onder de aangesloten intermediairkantoren. Onder het mom van wie zaken doet met De Financiële Makelaar heeft dit biljet helemaal niet nodig, ruilt de serviceprovider het biljet vervolgens voor echt geld.

Kantoren die tijdens de actieperiode (die loopt tot september) een hypotheek of twee kredieten afsluiten via de serviceprovider of gaan werken met het abonnementenregistratiesysteem van De Financiële Makelaar, ontvangen na inlevering van dit biljet 50 euro. Daarnaast krijgt iedere adviseur die in juni de PE bijeenkomst volgt 50 euro korting zodat de PE SEH kan worden gevolgd voor 190 euro.

Inkoopcombinatie De Financiële Makelaar, met vestigingen in Den Bosch en Assen, bestaat 12,5 jaar. Meer dan 750 intermediairs maken dagelijks gebruik van de diensten van deze serviceprovider en dat aantal neemt nog steeds toe. “We merken dat adviseurs geen ontoerekenbare kosten willen hebben, zoals offertekosten, annuleringskosten of periodieke maandelijkse kosten”, aldus algemeen directeur Peter Komen. “Wij bieden onze diensten aan op basis van No Cure No Pay en verrekenen onze kosten rechtstreeks met de eindklant. Dat blijkt aan te sluiten bij de werkwijze van veel adviseurs”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.