AnsvarIdéa, ASR en TVM genomineerd voor Adfiz Prestatie Onderzoek

0

AnsvarIdéa, ASR en TVM zijn genomineerd in categorie Duurzame Ontwikkeling van het Adfiz Prestatie Onderzoek. In totaal zijn 45 initiatieven werden aangemeld voor de vier verschillende categorieën. De uiteindelijke winnaars per categorie worden op 12 januari bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst.

Voor het thema duurzame ontwikkeling heeft de jury onder leiding van voorzitter Dick-Jan Abbringh de volgende initiatieven genomineerd (in alfabetische volgorde).

AnsvarIdéa Ansvar Bewust

De Ansvar Bewust-lijn bestaat uit een viertal verzekeringsproducten die aansluiten bij een duurzame levensstijl. Het gaat daarbij om verzekeringsproducten die niet alleen de focus leggen op financiële compensatie bij schade, maar ook op het aanbieden van maatschappelijke en economische services. Daarnaast is er aandacht voor het meeverzekeren van duurzame installaties en duurzaam (deel)gedrag en voor duurzaam schadeherstel. Zo beoogt AnsvarIdéa bij te dragen aan het realiseren van een betrokken en circulaire economie.

ASR Platform duurzaam wonen

Via het Platform duurzaam wonen biedt ASR klanten inzicht in verduurzamingsopties en de mogelijkheden om dit te financieren en verzekeren. Samen met financial influencer PorteRenee.nl en Milieu Centraal worden blogs, interviews, vlogs, podcasts et cetera gemaakt om bezoekers inzicht te bieden in de opties die ze hebben om te verduurzamen. En ze daarbij te laten zien dat verduurzamen niet ingewikkeld hoeft te zijn en je met elk budget kunt verduurzamen. Zo wil ASR van verduurzaming en financiële producten een high interest product maken.

TVM Verzekeringen Zero emissie verzekering

Met de Zero emissie verzekering wil TVM elektrisch en waterstof aangedreven voertuigen voor transport en logistiek verzekerbaar houden. De verzekering biedt een aantal extra dekkingen om de extra risico’s van deze voertuigen beter te ondervangen. Zo helpt de verzekeraar transportondernemers bij de transitie naar zero emissie vervoer, zodat ze in 2030 aan alle eisen verplichtingen voldoen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.