Annemarie van Gaal in RvC NHG

0

Annemarie van Gaal versterkt per 1 juli 2022 de Raad van Commissarissen van NHG. Ze volgt John de Die op die moest vertrekken vanwege het verstrijken van de maximale zittingsduur.

Van Gaal is ondernemer, investeerder en schrijver van diverse boeken, columns en financiële opiniestukken. Ze startte ondernemingen in onder andere de media, retail- en vastgoedsector en investeert in een aantal bedrijven in binnen- en buitenland. Daarbij is ze begaan met mensen die door life events de controle over hun leven en financiën verliezen en geeft ze adviezen om (opnieuw) controle over geldzaken te krijgen.

Helpen

Van Gaal: “Eigen woningbezit kan mensen helpen bij lagere woonlasten, beter onderhoud en levensvreugde. Een koopwoning biedt mogelijkheden om uit armoede weg te blijven en bezit op te bouwen. Ik ben blij dat wij in Nederland een organisatie als NHG hebben, die Nederlanders met lagere of middeninkomens helpt bij de aankoop van hun huis en die bovendien maatwerk levert bij tegenslagen om de woning te kunnen houden of als het écht niet anders kan, de woning zonder financiële nasleep voor de eigenaar te verkopen. Daar draag ik graag aan bij.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.