Van Campen geeft HypoVak digitale energie

0

Annemarie van Campen heeft een voorliefde voor digitalisering en online communicatie. Als dagvoorzitter van HypoVak zal zij 28 mei op het NBC-podium de meest ingewikkelde digitale materie die de hypotheekadviseur op zich af ziet komen, reduceren tot een helder en begrijpelijk blokje informatie.

Op het podium is Annemarie van Campen nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst en streng waar nodig. Daar waar IT en technologie vaak een mannenwereld is, vindt zij het heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een geheel eigen draai aan te geven. Daarmee valt ze op het podium net wat meer op, en dat kan helemaal geen kwaad voor een door mannelijke hypotheekadviseurs gedomineerd publiek. Blockchain vernieuwt de business en dat zal elke hypotheekadviseur na zijn bezoek aan HypoVak op 28 mei begrijpen.

Energiek naar huis

Dankzij haar ervaring als adviseur en projectmanager voor grootschalige online communicatie-, IT en digitaliseringstrajecten is de dagvoorzitter vertrouwd met thema’s als privacy, security, online marketing en digitale trends. Gebruikmakend van haar ervaring, improvisatievermogen en intuïtie, zorgt Annemarie van Campen ervoor dat de HypoVak-bezoeker aan het einde van de dag opgefrist en energiek weer naar huis gaat.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.