Angelo Wiegmans bestuurslid RNVC

0

Angelo Wiegmans is door de leden van de Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en caremanagers (RNVC), de beroepsvereniging voor geregistreerde casemanagers Rccm en Crov, unaniem gekozen als bestuurslid externe zaken.

Bij de RNVC zijn casemanagers aangesloten die een casemanagementopleiding op (post)bachelor niveau hebben afgerond en aantoonbaar beschikken over actuele werkervaring. De vereniging beheert het beroepsregister en bewaakt of de leden voldoen aan de eisen voor de titel Rccm (Register case- en caremanager) of Crov (Casemanager regie op verzuim).

Wiegmans is sinds 2014 actief als register casemanager. Hij is directeur/eigenaar van Bedrijf Plus en voorzitter van de Green Peppers HRM kring. Verder ondersteunt hij als ‘expert verzuim’ de Stichting de Nieuwe Arbeid (DNA), een platform voor en door werkgevers in arbeidsparticipatie en arbeidsmobiliteit. Daarnaast schrijft hij als auteur ook columns voor InFinance.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.