Angela Eijlander wordt directievoorzitter SNS

0

Angela Eijlander wordt per 1 januari 2022 de nieuwe directievoorzitter van SNS, onderdeel van de Volksbank. In die functie volgt Eijlander – nu nog senior manager Financiële Diensten bij Centraal Beheer – huidig directievoorzitter Ton Timmerman op.

Zowel Achmea als SNS willen inhoudelijk niet reageren op de overstap. Ton Timmermans kwam in 2008 bij SNS en is daar sinds 2018 directievoorzitter. Wat hij na 1 januari 2022 gaat doen is onduidelijk.

Kansen op de hypotheekmarkt

Op basis van een eerder dit jaar verschenen artikel in het FD weten we dat Volksbank bestuursvoorzitter Martijn Gribnau de dertig hoogste managers heeft laten doorlichten op hun capaciteiten en geschiktheid om de nieuwe strategie van de Volksbank succesvol uit te voeren. Gribnau wil de bank omvormen tot een wendbare, effectieve organisatie met volop ruimte voor nieuwe digitale toepassingen. Met name op de hypotheekmarkt is er het nodige werk aan de winkel. Precies daar heeft Eijlander bij Centraal Beheer laten zien over de juiste capaciteiten te beschikken.

Onvergetelijke tijd

Op de LinkedIn-pagina van Centraal Beheer Adviseurs wenst het Achmea-onderdeel Angela Eijlander veel plezier en geluk met haar nieuwe uitdaging. Zelf schrijft ze daarbij: “Het is voor mij een geweldige en onvergetelijke tijd geweest, waarin Centraal Beheer haar positie in de hypotheekmarkt verder heeft uitgebreid. Mede dankzij jullie: de onafhankelijke adviseur. Ik wil jullie dan ook uit de grond van mijn hart bedanken voor onze samenwerking en jullie vertrouwen in Centraal Beheer.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.