Andrea Middel naar internationale FFP-koepel

0

Financieel Planner Andrea Middel treedt toe tot het bestuur van de Financial Planning Standards Board (FPSB Ltd.). Dit is de overkoepelende organisatie die de internationale titel voor gecertificeerd financieel planner CFP beheert. FFP is hier als Nederlandse beroepsorganisatie bij aangesloten.

De benoeming van Andrea Middel is op persoonlijke titel, voor een periode van vier jaar en gaat in per 1 april 2019. In Nederland werd Middel in 2011 uitgeroepen tot FFP Financieel Planner van het Jaar. Recentelijk stopte zij als FFP-bestuurslid, na voltooiing van de maximale zittingsperiode van 6 jaar. In oktober vorig jaar ontving zij hiervoor de oorkonde ‘Lid van Verdienste FFP’ uit handen van bestuursvoorzitter Rob van den Aker.

Lyncs financiële planning

Andrea Middel biedt sinds 2006 bedrijven, ondernemers en consumenten met complexe persoonlijke financiële vragen, financiële planning en strategische begeleiding aan via haar bedrijf Lyncs financiële planning.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.