Andrea Bocelli voert Monuta Uitvaartmuziek top 10 aan

0

De Monuta Uitvaartmuziek Top 10 wordt al jaren aangevoerd door de klassiekers ‘Time to Say Goodbye’ van Andrea Bocelli en Sarah Brightman, het ‘Ave Maria’ in diverse uitvoeringen en ‘Trein naar Niemandsland’ van Frans Bauer.

Corné Mulders, directeur Uitvaartzorg bij Monuta: “Daarnaast zien we veel Nederlandstalige nummers. Rob de Nijs kwam met ‘Zo zal het zijn’ nog niet eerder voor in de lijst. Het is voor het eerst dat we onze toplijst van daadwerkelijk afgespeelde nummers bij uitvaarten kunnen leggen naast wensen van Nederlanders in het algemeen. Als je Nederlanders nú vraagt welke muziek zij graag willen bij hun eigen afscheid, ontstaat er een hele andere voorkeurslijst. Waar ‘Time to Say Goodbye’ en het ‘Ave Maria’ al jarenlang stuivertje wisselen aan de top van de Monuta Uitvaartmuziek Top 10, luisteren we bij uitvaarten in de toekomst mogelijk veel naar Queen en Marco Borsato. 53% van de Nederlanders weet al precies wat er gedraaid moet worden, of heeft daar wel een idee over. Twintigers gaan voor Coldplay en 70-plussers noemen het vaakst klassieke muziekstukken van Bach.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.