ALS Financieel Diner smaakt naar meer

0

Het eerste ALS Financieel Diner heeft geresulteerd in een cheque van € 150.500 en een veilingopbrengst van € 50.950 voor Stichting ALS Nederland. Het personeel van gastheer De Volksbank deed daar nog eens een cheque van € 5.000 bij. Het was een bijzonder en verbindend event waar onze branche trots op kan zijn.

Tweede ALS Financieel Diner: 7 november 2024

Het ALS Financieel Diner is een diner voor financials, georganiseerd door financials en 100% voor Stichting ALS. De organisatie van deze eerste editie was in handen van directie en vertegenwoordigers van Dazure, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen. Hun doel was om van het Financieel Diner een jaarlijks terugkerend event te maken, net als de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de ALS Sunrise Walk van Stichting ALS Nederland. Dat doel is bereikt, volgend jaar wordt op donderdag 7 november 2024 het tweede ALS Financieel Diner georganiseerd. De zoektocht naar een nieuwe gastheer is gestart en de eerste kandidaten hebben zich al aangemeld.

De opgehaalde bedragen vormen een tussenstand van € 206.450. De online veiling loopt nog door tot dinsdag 7 november 2023, 12.00 uur en daar zijn nog prachtige items te bemachtigen. Na de sluitingsdatum van de online veiling wordt het totaalbedrag bekendgemaakt.

Een bijzondere verjaardag

In de keuken van De Volksbank stond gisteren om 10:00 uur al een complete brigade van financials klaar. Onder begeleiding van de beroemde chef Ramon Beuk begonnen zij gepassioneerd aan de voorbereidingen voor het culinair sterrendiner, dat die avond door hen aan ruim 200 gasten in de zaal werd uitgeserveerd. Wat hebben deze financials een werk verzet!

Verbinding was het terugkerende thema in de verschillende gangen en de avond stond in het teken van ‘vier het leven’. Het werd een opeenvolging van mooie, smakelijke, verdrietige en speciale momenten. Een avond waar blijvende herinneringen zijn gemaakt. Het verhaal van Monique van den Hoorn greep iedereen in de zaal aan. Ze vierde gisteren haar 37ste verjaardag. Een leeftijd waarop iemand zich normaal gesproken niet hoeft af te vragen of er nog een volgende verjaardag komt. Monique heeft ALS en dan is er niets meer zeker in het leven. Haar verhaal en haar moto “Alleen bereik je niets, samen kun je alles” deed iedereen even stilstaan bij het doel van deze avond: samen ALS de wereld uittrappen.

Volgend jaar bij jou?

Aan het einde van deze mooie en verbindende avond voor Stichting ALS stond er een enorme stapel borden, glazen en bestek in de keuken van De Volksbank. Vanmorgen hielpen Bep en Toos een handje mee om de vaat weg te werken. Bekijk hieronder de video van Bep en Toos waarin zij zichzelf in de aanbieding doen én de zoektocht starten naar een betrokken partner met een hart van goud én een restaurant, die volgend jaar op 7 november gastheer wil zijn voor het tweede ALS Financieel Diner. Aanmelden? Dat kan via financieeldiner@als.nl

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.