Alpina laat van zich horen

0

Met de Alpina Theorie Examen game draagt Alpina Group bij aan een beter verkeersbewustzijn. Met name voor iedereen die de verkeerskennis sinds het behalen van het rijbewijs nooit meer hebben bijgespijkerd. Alpina Group introduceert tevens het nieuwe klantmerk Alpina en heeft de bestuurssamenstelling aangepast.

Aan de hand van een aantal rondes krijgt de gebruiker van de app 100 vragen voorgelegd. De vragen worden ondersteund door een visuele weergave van de wegsituatie. Als de score voldoende is, gaat de speler door naar de volgende ronde. Iedere 24 uur volgen er nieuwe vragen. Zodra deze vragen klaar staan, ontvangt de speler een seintje. De Alpina Theorie Examen game is voor iedereen gratis te downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

“Wij geloven dat als iedere verkeersdeelnemer op de hoogte is van de laatste verkeersregels, we de kans op ongelukken kunnen verkleinen. Dat voorkomt onze klanten een hoop narigheid en het draagt bij aan een verlaging van de schadelast. Een win-win situatie dus”, aldus Michael de Nijs (foto), CEO van Alpina Group.

Klantmerk Alpina

Alpina Group is de naam van de organisatie die in 2021 is ontstaan na de fusie van Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep. Op 1 oktober 2022 is men gestart met het gefaseerd migreren van alle bemiddelings- en adviesdiensten op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financiële planning, pensioenen en makelaardij naar het nieuwe klantmerk Alpina. Diks Verzekeringen is als eerste overgegaan naar Alpina. Op korte termijn worden ook het merk voor serviceproviding voor adviseurs bekendgemaakt.

Michael de Nijs, CEO van Alpina Group: “Ik realiseer me dat zowel klanten als medewerkers gewend zijn aan de huidige merken. Het is echter logisch om het enorme potentieel dat is ontstaan door de fusie, optimaal te benutten. Dat doen we door de prachtige bedrijven in het bereik van financiële bemiddelings- en adviesdiensten gefaseerd te migreren naar Alpina, als onderdeel van Alpina Group. Op deze manier kunnen we straks nog meer dan ooit een totaalpakket en maatwerk bieden.”

Arbodienstverlening

De naam Alpina@Work is een bundeling van de arbodienstverleners die al onderdeel waren van Alpina Group: Arbo Noordoost, De Verzuimeconoom, Evidens, Hollands Kroon, MCS, Regiopoortwachters, SAL Verzuim en Stimulanz. Door de bundeling is een grote speler binnen de arbodienstverlening ontstaan, die met ruim 200 medewerkers een landelijke dekking biedt.

Gewijzigde bestuurssamenstelling Alpina Group

Naast Michael de Nijs (CEO) is Arto Willemsen (CFO) toegetreden tot het bestuur van Alpina Group. Hiermee maakt hij zowel deel uit van de directie als van het bestuur. Daarnaast treedt Madelein Smit aan als commissaris. Als nieuwkomer brengt zij een brede ervaring mee op het gebied van IT en data. De bestuursleden Marco Gregoor en Frank Germans zijn per 1 september teruggetreden en richten zich nu volledig op de optimalisering van de dienstverlening en klantportefeuille binnen de buy-and-build-strategie van Alpina Group.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.