Allsecur Pechhulp on Demand

0

Dankzij een samenwerking tussen Allianz Partners en de real-time crowdsourced navigatie-app Waze kunnen automobilisten vanaf vandaag gebruik maken van Allsecur Pechhulp on Demand. Waze gebruikers in heel Europa kunnen via één klik in de Waze app direct hulp bij pech aanvragen.

In Nederland is Allsecur Pechhulp on demand in Waze geïmplementeerd en kunnen gebruikers met één druk op de knop direct hulp aanvragen. In de app is vervolgens te zien waar de pechhulpverlener zich bevindt en hoe snel de hulp bij het pechgeval is. De pechhulpverlening van Allsecur Pechhulp on demand wordt uitgevoerd door Allianz Partners. De automobilist heeft geen abonnement nodig, maar betaalt direct bij de pechhulpverlener.

Europese uitrol

Hulpverlener en reisverzekeraar Allianz Partners en Waze lanceerden de samenwerking begin deze maand in Frankrijk. Nu kunnen dus ook automobilisten in Nederland van de service gebruikmaken. Binnenkort volgen Italië, Griekenland, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Rusland en België. Later dit jaar volgen Portugal, Spanje, Oekraïne, Roemenië, Slowakije, Hongarije, Polen, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland, Ierland en Duitsland.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.