Allianz versterkt MidCorp-team Marine & Engineering

0

Vanwege de aanhoudende groei van de Marine & Engineering-portfolio’s van Allianz Benelux versterkt Allianz Benelux zijn Midcorp-team Marine & Engineering met Teun Winters (rechts op de foto) en Niek Vonk.

Per 1 september is Teun Winters benoemd tot Branche Manager Marine & Engineering. Hij geeft in zijn rol als Branche Manager leiding aan de teams van specialisten en underwriters voor Marine & Engineering-risico’s binnen de Nederlandse grootzakelijke markt. Teun werkt sinds 7,5 jaar bij Allianz als senior branchespecialist Engineering. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Achmea, BouwZeker en Amlin Corporate Insurance. Hij neemt de rol grotendeels over van Niek Vonk.

Niek Vonk

Ook op 1 september is Niek Vonk benoemd tot Underwriting Manager Commercial Non Motor. Niek is sinds 2006 werkzaam bij Allianz en neemt in zijn nieuwe rol als Underwriting Manager Commercial Non Motor een bredere underwriting verantwoordelijkheid op binnen geheel Allianz MidCorp. Thom Mallant, directeur MidCorp & MGA Allianz Nederland: “Niek is uitermate ervaren in porfolio-management en kent als geen ander de corporate markt. Hij is actief betrokken in het marktprogramma ‘Contract Certainty’ van de VNAB.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.