Allianz past aov’s op vijf punten aan

0

De aov’s van Allianz zijn op vijf gebieden aangepast. Dit loopt uiteen van een hoger maximum verzekerd bedrag tot meer beroepen die kunnen worden verzekerd. Daarnaast ligt de komende periode de nadruk op fit ondernemen. Elke nieuwe verzekerde ontvangt tijdelijk een Fit Kit bij zijn polis.

Bij Allianz kiezen steeds meer ondernemers voor een eigenrisicotermijn langer dan 30 dagen. De verzekeraar verlaagt daarom de tarieven voor beroepen in klasse 1 en 2. Een verlaging die kan oplopen tot 20%. Hoe langer de wachttijd, hoe voordeliger voor de klant. De verzekerde bedragen gaan omhoog om ondernemers meer ruimte te bieden om de verzekering op hun inkomen af te stemmen. Deze aanpassing geldt voor nieuwe en bestaande klanten. Dit houdt in dat ook bestaande klanten meer ruimte krijgen wanneer ze gebruikmaken van het optierecht.

Nieuwe eindleeftijd

De maximum eindleeftijd is voor nieuwe polissen 68 jaar. Eind van dit jaar krijgen bestaande klanten ook een aanbod om de verzekering te verlengen naar 68 jaar. Voor een groot aantal beroepen in klasse 4 wijzigt Allianz de eindleeftijd ook naar 68. Dit geldt tevens voor beroepen waar voorheen nog een beperking tot bijvoorbeeld 55 of 60 jaar gold. Deze wijziging is op zowel nieuwe als bestaande klanten van toepassing. Tot slot zijn er nu nog meer beroepen welkom bij Allianz. Die beroepen zijn toegevoegd aan de beroepenlijst.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.