Allianz Partners lanceert allyz Cyber Care

0

Allianz Partners lanceert allyz Cyber Care, een digitale oplossing die erop gericht is gebruikers te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Volgens de verzekeraar stelt de software zakelijke partners in staat om hun beloften aan eindklanten te versterken door innovatieve en geïntegreerde bescherming te bieden die een combinatie is van preventieve beveiligingsdiensten, hulpdiensten en verzekeringsvoordelen. Allyz Cyber Care is nu beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië. Binnenkort volgen veel andere landen.

Geïntegreerde bescherming

Genoveva Perez-Lijo, Global Head of Easy Living and MDDR bij Allianz Partners: Ällyz Cyber Care is ontwikkeld als antwoord op de toenemende cyberbedreigingen, die de grootste zorg zijn voor bedrijven en klanten volgens het recente onderzoek naar cybercriminaliteit in Allianz Global Risk Barometer. Deze nieuwe software biedt bedrijven en eindgebruikers een oplossing voor deze problemen door middel van geïntegreerde bescherming die bestaat uit: online beveiligingsdiensten, e-Reputatie-interventie en vergoeding vanuit de verzekering bij financiële schade bijvoorbeeld phishing.”

Cyberbedreigingen

“We weten dat de overgrote meerderheid van onze klanten elke dag online gaat voor hun dagelijkse taken, dus het beschermen van die klanten en hun digitale zelf is een enorme prioriteit voor ons”, zegt Perez Lijo. “Allyz Cyber Care is een digitale, allesomvattende en toch eenvoudige oplossing voor cyberbedreigingen, waarvan we weten dat ze een grote zorg zijn voor onze klanten. In de Allianz Riskbarometer van dit jaar werd cyberveiligheid voor het eerst met een duidelijke marge van 5% genoemd als het belangrijkste wereldwijde risico, namelijk bij 36% van de ondervraagden. Ook uit het laatste Allianz Partners Customer Lab onderzoek bleek dat 41% van de consumenten wereldwijd het gevoel heeft risico te lopen op cybercriminaliteit en dat 33% in de afgelopen 12 maanden al te maken heeft gehad met cybercriminaliteit.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.