Allianz mag Rabo PGGM PPI overnemen

0

Allianz heeft goedkeuring ontvangen van de toezichthouders voor de overname van Rabo PGGM PPI. Hiermee is aan alle voorwaarden voor de overname voldaan. De overdracht van Rabo PGGM PPI naar Allianz heeft inmiddels plaatsgevonden. De nieuwe naam wordt Allianz Premie Pensioen Instelling.

Voor Allianz betekent de overname een verbreding van het assortiment pensioenoplossingen voor werkgevers. Naast een DC-verzekeringsoplossing biedt Allianz nu ook een PPI-oplossing. Sjoerd Laarberg, CEO van Allianz in Nederland: “Deze overname past naadloos in onze strategische koers, die er mede op gericht is om ons leven- en pensioenbedrijf verder te laten groeien. Met deze overname maken we ons pensioenaanbod completer.”

Naast de pensioenadviseurs van Rabobank kunnen nu alle pensioenadviseurs gebruikmaken van de PPI-oplossing van Allianz. Rabobank blijft de pensioenadviseur van de overgenomen PPI-klanten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.