Alliander wint Pensioenpluim 2018

0

Alliander heeft de Pensioenpluim 2018 gewonnen. De pluim is een prijs voor werkgevers die initiatieven ontwikkelen om het pensioenbewustzijn van medewerkers te vergroten.

Het netwerkbedrijf onderneemt al jarenlang initiatieven om het pensioenbewustzijn van zijn medewerkers te vergroten. Zo organiseerde het kennissessies op kantoorlocaties en nam het deel aan de markt van het Loopbaancentrum. Aan de kennissessies nemen veel 55+’ers, maar ook jongeren deel.

Inspiratie

Tijdens de kennissessies bespreken de pensioenspecialisten van Alliander de mogelijkheden die medewerkers op pensioengebied hebben. Pensioenspecialist Petra Roza ziet de toekenning van de prijs door organisator Pensioenfonds ABP, als een stimulans. “De Pensioenpluim inspireert ons om ons werk voort te zetten. De volgende kennissessies zijn alweer gepland. Het aantal collega’s dat deelneemt aan de sessies houden we beperkt. Zo kunnen we iedereen persoonlijke aandacht geven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.